×

Informácie o súboroch cookies

Informačná povinnosť pri spracúvaní cookies

V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") si Vám dovoľujeme uviesť, že naša webová stránka https://www.datart.sk/ používa technológiu cookies.

Cookie predstavuje krátky text (alfanumerický reťazec), ktorý je uložený na koncovom zariadení návštevníka našej internetovej stránky. Cookies využívame najmä z prevádzkových dôvodov, pre analýzu užívateľského správania na našej stránke. Cookies nepoužívame na identifikáciu osoby užívateľa. Ak ako používateľ alebo návštevník našich stránok nesúhlasíte s touto politikou využívania technológie cookies, môžete kedykoľvek slobodne vymazať súbory cookies súvisiace s touto stránkou zo svojho počítača. Taktiež môžete zakázať ukladanie súborov cookies pre tieto stránky priamo v nastaveniach svojho prehliadača, alebo pristupovať na tieto stránky v režime prehliadača, ktorý nepovolí ukladanie cookies. Spracúvanie nevyhnutých cookies sa uskutočňuje na základe nášho oprávneného záujmu a analytické a marketingové cookies výlučne na základe Vášho výslovného súhlasu, ktorý vyjadríte stlačením tlačidla ,,Súhlasím“ v spodnej časti webovej stránky.

 

1. Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Prevádzkovateľ:

Názov:           ELEKTROSPED, a.s.

sídlo:            Diaľničná cesta 6015/12A, 903 01 Senec

IČO:             35 765 038

zastúpenie:   Vladimír Sušil

tel. kontakt:  0850/328 278

e-mail:          info@datart.sk

 

2. Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel:    Prevádzkovateľ používa na tejto webovej stránke súbory cookies za účelom prispôsobenia zobrazenia webovej stránky, merania návštevnosti webovej stránky a cielenej reklamy.

Prevádzkovateľ vyhlasuje, že osobné údaje bude spracúvať v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o OOÚ a Nariadeniu.

 

3. Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú osobné údaje sú:

Exponea LTD, 79-81 Borough Road, London, England, SE1 1DN
Meta Platforms, Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Luigi's Box, s.r.o., Vysoká 34, 811 06 Staré Mesto, Slovensko
Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA
RTB House S.A., 61/101 Złota Street, 00-819 Warsaw, Poland

 

4. Druhy spracúvaných cookies

Typ Názov Konečný poskytovateľ Účel Expirácia [den]
Technické _nss DATART Zabezpečenie pri ukončení prohlížení
Technické cc-settings DATART Na udržanie funkčnosti webových stránok 365
Technické PHPSESSID DATART Na udržanie funkčnosti webových stránok 30
Marketingové ts .creativecdn.com RTB House 330
Marketingové u .creativecdn.com RTB House 330
Marketingové icc3_Trackingld DATART Zaisťuje identifikáciu používateľa na prevádzku online chatu. pri ukončení prezerania
Marketingové __exponea_etc__ Exponea Identifikácia používateľa v danom prehliadači 1095
Marketingové __exponea_time2__ Exponea Rieši posun časovej pečiatky medzi časom prehliadača a serveru. pri ukončení prezerania
Marketingové _fbp Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 90
Marketingové c_user Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 365
Marketingové datr Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 365
Marketingové dpr Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 7
Marketingové oo Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 1800
Marketingové presence Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 30
Marketingové sb Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 720
Marketingové spin Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 1
Marketingové wd Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 7
Marketingové xs Facebook Využíva sa na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka, prepojenie so sociálnou sieťou 365
Marketingové _gcl_au Google Slúži na ukladanie a sledovanie konverzácií. 90
Marketingové NID Google Používa sa na zobrazovanie reklám neprihláseným používateľom v službách Google. 182
Marketingové OGPC Google Tento súbor cookie umožòuje funkčnosť Map Google. 30
Marketingové 1P_JAR Google Nastavuje jedinečné ID na zapamätanie preferencií používateľa a ïalších informácií, ako sú štatistiky webových stránok a sledovanie miery konverzie. 30
Marketingové DV Google Používa sa na uloženie preferencií používateľa. 1
Marketingové __Secure-3PAPISID Google (Youtube) Vytvára profil záujmov návštevníkov webových stránok, aby sa im prostredníctvom retargetingu zobrazovali relevantné a personalizované reklamy. 730
Marketingové __Secure-3PSID Google (Youtube) Vytvára profil záujmov návštevníkov webových stránok, aby sa im prostredníctvom retargetingu zobrazovali relevantné a personalizované reklamy. 730
Marketingové __Secure-3PSIDCC Google (Youtube) Vytvára profil záujmov návštevníkov webových stránok, aby sa im prostredníctvom retargetingu zobrazovali relevantné a personalizované reklamy. 365
Marketingové CONSENT Google (Youtube) Súbor cookie používaný službou YouTube na zber informácií o používateľovi pre videá uložené na webe. 730
Marketingové PREF Google (Youtube) Súbor cookie používaný na registráciu jedinečného identifikátora používaného Google na uchovávanie štatistík, ako návštevník používa videá YouTube na rôznych weboch. 240
Marketingové VISITOR_INFO1_LIVE Google (Youtube) Používa sa na určenie rozhrania videa používateľa. 365
Marketingové LOGIN_INFO Google (Youtube) Používa sa na zhromažïovanie informácií o používateľoch pre videá vložené na webové stránky. 730
Marketingové CONSENT Google (Youtube) Súbor cookie používaný službou YouTube na zber informácií o používateľovi pre videá uložené na webe. 730
Marketingové SID Google (Youtube) Súbor cookie používaný Google na ukladanie identifikátora relácie pre návštevníkov. 730
Marketingové HSID Google (Youtube) Súbor cookie používaný na zber informácií o správaní návštevníka a na optimalizáciu vhodnosti reklám. 730
Marketingové APISID Google (Youtube) Súbor cookie používaný na zber informácií o správaní návštevníka a na optimalizáciu vhodnosti reklám. 730
Marketingové SAPISID Google (Youtube) Súbor cookie používaný na zber informácií o správaní návštevníka a na optimalizáciu vhodnosti reklám. 730
Marketingové SSID Google (Youtube) Súbor cookie používaný na zber informácií o správaní návštevníka a na optimalizáciu vhodnosti reklám. 730
Marketingové demographics Google (Youtube) Súbor cookie používaný na zber informácií o správaní návštevníka a na optimalizáciu vhodnosti reklám. 730
Marketingové GPS Google (Youtube) Súbor cookie používaný pre zacielenú reklamu na základe geografického umiestnenia. 1
Marketingové YSC Google (Youtube) Súbor cookie používaný video službou YouTube na stránkach s videami YouTube. pri ukončení prezerania
Analytické _ga Google Registruje jedinečné ID, ktoré sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako návštevník používa webovú stránku. Údaje zaznamenáva anonymne. 730
Analytické _ga_L8VQL59PES Google Súbor cookie používaný službou Google Analytics na obmedzenie množstva dát zaznamenaných spoločnosťou Google na webových stránkach s vysokým objemom návštevnosti 1
Analytické _gid Google Registruje jedinečné ID, ktoré sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako návštevník používa webovú stránku. Údaje zaznamenáva anonymne. 1
Analytické _lb Luigi's Box Štatistické informácie interného vyhľadávania 1195
Analytické ANONCHK Microsoft Označí, či je MUID prenesený do ANID, cookie používané na reklamu. 365
Analytické CLID Microsoft Identifikuje, kedy Clarity po prvýkrát videla tohto používateľa na akomkoľvek webe používajúcom Clarity. 365
Analytické _clck Microsoft Uchová v prehliadači Clarity User ID a predvoľby jedinečné pre daný web. To zaistí, že správanie pri následných návštevách rovnakého webu bude pripísané rovnakému ID používateľa. 365
Analytické _clsk Microsoft Prepája viac zobrazení stránok používateľom do jediného záznamu relácie Clarity. 365
Analytické SM Microsoft Identifikuje jedinečné webové prehliadače navštevovanej stránky spoločnosti Microsoft. Tieto súbory cookie sa používajú na reklamu, analýzu stránok a ïalšie prevádzkové účely. pri ukončení prezerania
Analytické MUID Microsoft Používa sa pri synchronizácii MUID naprieč doménami Microsoftu. 25
Marketingové AID Google Súbor prepája vaše aktivity na iných zariadeniach, do ktorých ste sa predtým prihlásili pomocou svojho účtu Google. 730
Marketingové ANID Google Súbor prepája vaše aktivity na iných zariadeniach, do ktorých ste sa predtým prihlásili pomocou svojho účtu Google. 365
Marketingové OTZ Google Súbor prepája vaše aktivity na iných zariadeniach, do ktorých ste sa predtým prihlásili pomocou svojho účtu Google. 30
Marketingové DSID Google DSID slúži na rozpoznanie prihláseného užívateľa na weboch tretích strán a na zapamätanie, či užívateľ súhlasil s personalizáciou reklám 14
Marketingové IDE Google Súbor cookie slúži na zobrazovanie reklám Google na stránkach tretích strán 390
Marketingové SEARCH_SAMESITE Google Umožòuje serverom zmierniť riziko útokov CSRF a úniku informácií tvrdením, že konkrétny súbor cookie by mal byť zasielaný iba s požiadavkami iniciovanými z rovnakej registrovateľnej domény. 152
Marketingové flixgvid datart.sk (flixmedia.eu) Súbor cookie vytvára jedinečné ID návštevníka v sieti Flixmedia. 30
Marketingové icc3_TrackingId chat.datart.sk Podporuje funkciu okna chatu 1
Marketingové ts .creativecdn.com (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové u .creativecdn.com (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové uu .adscale.de (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové cct .adscale.de (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové tu .adscale.de (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové dt .udmserve.net (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové apnid .udmserve.net (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365
Marketingové rtbh .udmserve.net (RTB House) Používa sa na retargetingové zacielenie reklám návštevníkov e-shopu. 365

 

5. Cezhraničný prenos osobných údajov mimo EÚ

Cezhraničný prenos osobných údajov do tretích krajín mimo Európskeho hospodárskeho priestoru alebo medzinárodnej organizácie sa neuskutočňuje.  K tomuto dochádza iba v prípade, ak udelíte súhlas s ukladaním cookies pre marketing. V takom prípade budú Vaše osobné údaje prenášané do USA, do spoločnosti Google LLC, ktorá je poskytovateľom služby Google Analytics, ktorú prevádzkovateľ využíva za účelom merania návštevnosti a aktivity na webovej stránke prevádzkovateľa, spoločnosti Meta Platforms, Inc., jej služby sú využívané na prispôsobenie ponúkanej reklamy záujmom zákazníka a prepojenie so sociálnou sieťou a spoločnosti Microsoft, jej služby sú využívané na uchovanie užívateľských predvolieb v prehliadači, nastavenie personalizovanej reklamy, analýzu stránok a prevádzkové účely. Do Veľkej Británie do spoločnosti Exponea Ltd, ktorá je poskytovateľom služby na identifikáciu užívateľa a zobrazovanie personalizovanej, kontextovej reklamy.

 

6. Informácia o existencii automatizovaného rozhodovania (profilovanie)

Prevádzkovateľ nevykonáva spracúvanie osobných údajov založené na automatizovanom individuálnom rozhodovaní ani nevykonáva profilovanie.

 

7. Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

  •  požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,

Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.

  • na opravu osobných údajov

Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.

  • na vymazanie osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.

  • na obmedzenie spracúvania osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod. 

  • odvolať súhlas,

Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu. Odvolanie súhlasu môžete vykonať vo svojom webovom prehliadači alebo po stlačení Nastavenie cookies v pätičke webu.

  • podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,

Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk , Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu infolinka@datart.sk, tel. č.: +421 850 328 278, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.